INFORMATION FÖR DIG SOM VILL BESÖKA RIDLEDEN

Sedan starten 2006 har vi har haft många nöjda kunder och vi hoppas naturligtvis att ännu fler upptäcker vår unika led.
 
Unik led? Det finns inte många ridleder som är så genomarbetade som vår. Med hjälp av ca 40 markägare har vi kunnat skapa en led som går runt vilket gör att du återkommer till startplatsen om du rider alla sträckor.  Varje dagsetapp är cirka 2 mil lång vilket är alldeles lagom för ridning i promenadtempo.
 
Utmed ridleden finns tre stycken anlagda rastplatser. Satliga ligger intill sjöar, där du kan ta dig ett dopp om andan faller på. Här finns små hagar och uppbindningsmöjligheter till hästarna, sittplatser för trötta ben och utedass.
 
Vid ankomst får du detaljerad karta över leden samt  kartupplysningar och viktiga telefonnummer. Du får också nyckel till våra rastplatser.
 
Du övernattar på lantgårdar anslutning till leden. Här bor du i enkel stuga och hästen i box eller hage. Det går bra att ta med hund efter överenskommelse och du har med dig hunden i skogen på allemansrättens villkor - men vi måste veta det innan eftersom det finns hundar på alla våra gårdar så inget tråkigt händer. För att underlätta för dig kan vi hjälpa till med transport av bagage mellan övernattningsgårdarna eller persontransport tillbaka till bilen om det behövs till en extra kostnad.
 

Vi erbjuder allt från dagsturer till flera dagar.  Du tar kontakt med en övernattningsvärd som hjälper dig med hela din bokning. Värden kan också ge tips som är bra att tänka på både vad gäller ridvägarna, packning, badsjöar med mera.  För mer information och bokning ring eller maila någon av värdarna.

tina@ridled.se
070-696 25 29

eva@ridled.se
076-133 88 90

ing-mari@ridled.se
070-380 31 94