Välkommen till Stall Lilla Heda

I byn Lilla Heda bor Tina & Pär och här drivs Stall Lilla Heda. Ett hästföretag med uppfödning ( 3 - 5 föl/år) och försälning av kvalitets hästar, seminstation, boxuthyrning, ridskola och dressyr träningar. Jag är dessutom MSVB domare i dressyr och Överdomare i dressyr /hoppning. I Norra Värends Ridled har vi varit med sedan starten 2006. 

Kanske vill du kombinera att rida på ridled och även träna för mig här ...kanske rida igenom nåt dressyr progrma osv. Alla lösningar är möjliga.

Mer om STALL LILLA HEDA kan du läsa på www.stall-lillaheda.se

Här på gården bor du i två fyrbädds stugor. Den ena har kylskåp, kokplatta, mikro, vattenkokare . Maten finns i kylskåpet när du anländer och du tillagar den själv när du är hungrig. Innan avfärd får du med dig dagens lunch i matlådor som du lämnar på nästa gård. Toa och dusch hittar du i stallet. Boendet är enkelt men mysigt. Du bor brevid ridbanan och kanske får du "delta" i en ridlektion. Hos oss bor både katter och hundar som gärna kommer på besök till stugan och även Göta (get) tittar gärna in!

NYTT BOENDE PÅ PÅBÖRJAT INFÖR 2017

Hästarna bor i box i stallet och har tillgång till rasthage /gräshage som finns en bit från stallet. Vatten fyller du själv på vid behov. Hösilage, havre , betfor finns i mängd du vill ha!
Mockar efter din häst gör du själv innan avfärd.

Välkommen

Tina & Pär
070 - 696 25 29
tina@ridled.se

Boende med fyra bäddar i Lilla Heda